Jelentkezés

Akt Fotózás Klubeste

időpont: 2020. március 12.  CSÜTÖRTÖK 18:00 – 21:00 és 13. PÉNTEK!

Helyszín: Madison Stúdió, 1033 Budapest Bogdáni út 1.
A fotózást vezeti: Szabó Adrián | www.adriancolors.hu

aktfotózásEzen a fotózáson egy gyönyörű modellről fogunk Glamour és Akt fotókat készíteni.  A fotózás helyszíne a Prémium minőségű Madison stúdió lesz. A New York és az Arden termekben fogunk egyedi fotókat alkotni. A fotózáson, mint mindig, most is több beállítás lesz, hogy sok szép fotót készíthess.  Ez a klubeste is kiváló lehetőség a szép és egyedi képek alkotására és a gyakorlásra! A fotózás mellett természetesen most is biztosan jót fogunk beszélgetni – tapasztalatokat cserélni.

Modell: Jánosi Lilla

Ha Te is szeretnéd szép képekkel bővíteni a portfóliódat, vagy csak szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni, akkor Téged is várunk sok szeretettel!

Hozzájárulás a költségekhez: 18.000.- Ft

A Klubestére jelentkezés a weblapon keresztül történhet. Jelentkezésed megerősítéséhez a hozzájárulási díj felét előre át kell utalnod. A jelentkezést visszaigazoló e-mailben lesz a bankszámlaszám. Ha netán túl sokan jelentkeztek a Klubestére, akkor lesz egy második fotózás is egy másik napon.

 A fotózás díja az alábbiakat tartalmazza:

 • profi modell a fotózáshoz
 • fotó műterem használata (hideg időben)
 • frissítő italok (sör, üdítő, ásványvíz)
 • szakmai iránymutatás
 • valódi közösségi élmény (nem mint a facebook :-))
 • …és persze szép fotók készítésének lehetősége

Jelentkezz a fotózásra a jelentkezési űrlap segítségével!

A hatékony munka érdekében a fotózáson a maximális résztvevői szám 12 fő. A fotózást minimum 7 fő jelentkezés esetén tartjuk meg.

Klubeste előtt ha ha visszamondod a jelentkezésed, akkor a hozzájárulási díj felét, aznapi lemondás esetén pedig a teljes részvételi díjat ki kell fizetni! Ha ez nem történik meg, akkor több Klubestére nem jöhetsz.

A Facebookon Keddiworkshop néven találsz meg minket. (Zárt csoport.)

Jelentkezz a fotózásra az alábbi űrlapon!

A minőségi feltételek biztosítása érdekében minden rendezvényre csak korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.

  Jelentkezési űrlap

  Válaszd ki az eseményt:
  Aktfotózás Klubeste

  Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy a jövőben értesítőt küldünk neked a következő klubestékről. Az értesítésekről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.