Jelentkezés

Mesevilág (Cosplay) Fotózás Klubnap

időpont: 2018. október. 23. kedd 14:00 – 17:00 (A jelentkezéseket sorban fogadjuk.)

Helyszín: Vác, Főtér és Duna part
A fotózást vezeti: Szabó Adrián | www.adriancolors.hu

Ez a keddi nap munkaszüneti nap, ezért egy nagyon jó programot ajánlok Neked. A fotózáson egy ikerpárt fogunk fényképezni mesébe illő jelmezekben. A fotózást nem csak a jelmezek, de a környezet is izgalmassá teszi, Vácon leszünk a főtéren és a Duna parton. Vácon a belváros sok lehetőséget biztosít a fotózáshoz, de a Duna parti környezet is nagyon jó. Ha vonattal jössz csak 5 perc séta a belváros. Ilyen jellegű fotózásunk még nem volt, Ne hagyd ki! Ez a klubeste is kiváló lehetőség a szép és egyedi képek alkotására és a gyakorlásra! A fotózás mellett természetesen most is biztosan jót fogunk beszélgetni – tapasztalatokat cserélni.

Modellek: Zelenik Regii, Zelenik Renii

Ha Te is szeretnéd szép képekkel bővíteni a portfóliódat, vagy csak szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni, akkor Téged is várunk sok szeretettel!

Hozzájárulás a fotózás költségeihez: 7.000.- Ft

A részvételi díjat a helyszínen, a fotózás kezdetekor kell befizetni.

 A fotózás díja az alábbiakat tartalmazza:

  • profi modell a fotózáshoz
  • fotó műterem használata (hideg időben)
  • frissítő italok (sör, üdítő, ásványvíz)
  • szakmai iránymutatás
  • valódi közösségi élmény (nem mint a facebook :-))
  • …és persze szép fotók készítésének lehetősége

Jelentkezz a fotózásra a jelentkezési űrlap segítségével!

A hatékony munka érdekében a fotózáson a maximális résztvevői szám 14 fő. A fotózást minimum 6 fő jelentkezés esetén tartjuk meg.

Klubeste előtt, ha ha visszamondod a jelentkezésed, akkor a hozzájárulási díj felét, aznapi lemondás esetén pedig a teljes részvételi díjat ki kell fizetni! Ha ez nem történik meg, akkor több Klubestére nem jöhetsz.

A Facebookon Keddiworkshop néven találsz meg minket. (Zárt csoport.)

Jelentkezz a fotózásra az alábbi űrlapon!

A minőségi feltételek biztosítása érdekében minden rendezvényre csak korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.

Jelentkezési űrlap

Válaszd ki az eseményt:
Mesevilág Fotózás

Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy a jövőben értesítőt küldünk neked a következő klubestékről. Az értesítésekről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.