Jelentkezés

Portfólió Fotózás Keddi Klubeste

időpont: 2019. november 26.  kedd 18:00 – 21:00

Helyszín: Studio Different, 1082 Budapest Baross u. 75.
A fotózást vezeti: Szabó Adrián | www.adriancolors.hu

portfolioNe hagyd ki ezt a Klubestét, mert decemberben nem lesz klubesténk! Ezen a fotózáson egy gyönyörű modellről fogunk Portfólió fotókat készíteni. Mint egy igazi portfólió fotózáson, lesz portré és divat jellegű beállítás is és természetesen használjuk majd a stúdió kellékeit is. A fotózáson, mint mindig, most is több beállítás lesz, hogy sok szép fotót készíthess.  Ez a klubeste is kiváló lehetőség a szép és egyedi képek alkotására és a gyakorlásra! A fotózás mellett természetesen most is biztosan jót fogunk beszélgetni – tapasztalatokat cserélni.

Modell: Csécsei Krisztina (a fotót Szalai Attila készítette)

Ha Te is szeretnéd szép képekkel bővíteni a portfóliódat, vagy csak szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni, akkor Téged is várunk sok szeretettel!

Hozzájárulás a költségekhez: 10.000.- Ft

A Klubestére jelentkezés a weblapon keresztül történhet. Jelentkezésed megerősítéséhez a hozzájárulási díj felét előre át kell utalnod. A jelentkezést visszaigazoló e-mailben lesz a bankszámlaszám.

 A fotózás díja az alábbiakat tartalmazza:

  • profi modell a fotózáshoz
  • fotó műterem használata (hideg időben)
  • frissítő italok (sör, üdítő, ásványvíz)
  • szakmai iránymutatás
  • valódi közösségi élmény (nem mint a facebook :-))
  • …és persze szép fotók készítésének lehetősége

Jelentkezz a fotózásra a jelentkezési űrlap segítségével!

A hatékony munka érdekében a fotózáson a maximális résztvevői szám 12 fő. A fotózást minimum 7 fő jelentkezés esetén tartjuk meg.

Klubeste előtt, ha ha visszamondod a jelentkezésed, akkor a hozzájárulási díj felét, aznapi lemondás esetén pedig a teljes részvételi díjat ki kell fizetni! Ha ez nem történik meg, akkor több Klubestére nem jöhetsz.

A Facebookon Keddiworkshop néven találsz meg minket. (Zárt csoport.)

Jelentkezz a fotózásra az alábbi űrlapon!

A minőségi feltételek biztosítása érdekében minden rendezvényre csak korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.

Jelentkezési űrlap

Válaszd ki az eseményt:
Portfólió Klubeste

Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy a jövőben értesítőt küldünk neked a következő klubestékről. Az értesítésekről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.