Jelentkezés

Földre Szállt Angyal Keddi Klubeste

Időpont: 2016. December 13. (kedd) 18:00 – 21:00

A klubeste létszáma betelt!

Helyszín: Budapest H20 Stúdió 1136 Hegedűs Gyula u. 20.
A fotózást vezeti: Szabó Adrián | www.adriancolors.hu

Ezen a fotózáson egy gyönyörű női modellről készíthetsz egyedi, minőségi fotókat, mert itt nem a képek mennyisége, hanem a minősége lesz a legfontosabb. A fotós klubeste alatt lehetőséged lesz a modellről többféle ruhában, többféle kreatív fal előtt, egyedi és szép fotókat készíteni, a fehérneműtől az extravagáns modell ruháig. A H20 Stúdió egy nagyon szép és szuperül felszerelt stúdió, biztosan sok jó képet fogsz tudni készíteni, a fehér tégla falnál, vagy akár föntről az állati prémek között. Mivel ez egy drága műterem és a létszám is korlátozott ezért a fotózás díj is kicsit drágább. Ez a fotós klubeste is kiváló lehetőség a gyakorlására. A klubestén egy profi modell lesz, így megkönnyítve a fotózást: Zsolnai Anikó

Ha Te is szeretnéd szép képekkel bővíteni a portfóliódat, vagy csak szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni, akkor Téged is várunk sok szeretettel!

Hozzájárulás a fotózás költségeihez: 7.000 Ft

A részvételi díjat a helyszínen, a fotózás kezdetekor kell befizetni.

 A fotózás díja az alábbiakat tartalmazza:

  • profi modell a fotózáshoz
  • fotó műterem használata (hideg időben)
  • frissítő italok (sör, üdítő, ásványvíz)
  • szakmai iránymutatás
  • valódi közösségi élmény (nem mint a facebook :-))
  • …és persze szép fotók készítésének lehetősége

Jelentkezz a fotózásra a jelentkezési űrlap segítségével!

A hatékony munka érdekében a fotózáson a maximális résztvevői szám 10 fő. A fotózást minimum 6 fő jelentkezés esetén tartjuk meg.

A fotózáson való részvétel visszamondása esetén a részvételi díj felét ki kell fizetni!

Jelentkezz a fotózásra az alábbi űrlapon!

A minőségi feltételek biztosítása érdekében minden rendezvényre csak korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, ezért érdemes minél előbb regisztrálni.

Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy a jövőben értesítőt küldünk neked a következő klubestékről. Az értesítésekről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.